SuperMegaSpoof

SuperMegaSpoof

Gratis
SuperMegaSpoof wordt gebruikt om te spoofen van de verwijzer van een website die u wilt bezoeken
Gebruikerswaardering
4.7  (6 stemmen)
Jouw stem
Score
2.0
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma kreeg 1 onderscheiding
  • Is it compatible with Windows 7?
    There is no information regarding this matter. The program was tested on Windows 7 on 64-bit and no compatibility issue was encounter during installing or running it. However, it seems that the registration server is down because the creating new account feature isn't working.

Recensie

SuperMegaSpoof wordt gebruikt om te spoofen van de verwijzer van een website die u wilt bezoeken. Wanneer u surfen op het web en klik op een link, het laden van je browser de gewenste pagina waarop u hebt geklikt. Veel websites, maar controleer de verwijzende url van een webpagina voordat u naar de pagina te openen. De verwijzer is de pagina waar u vandaan kwam en die uw browser verstuurt om de gewenste pagina als zijnde de verwijzer. U kunt deze spoof verwijzer (in feite het verzenden van een valse verwijzer), zodat u toegang kunt krijgen tot deze pagina ' s zonder daadwerkelijk op de oorsprong (de vervalste) URL.
SuperMegaSpoof onderhoudt een centrale lijst van pagina ' s die zijn "spoofable". Elke gebruiker kan een spoof en deze delen met andere gebruikers, simpelweg door het invoeren van een paar dingen. Zie Hoe voeg ik een parodie? voor meer info hierover. Andere gebruikers kunnen stemmen voor deze spoof. Door te stemmen voor een spoof, een spoof-entry zal het verkrijgen van een (gemiddelde) score. Hoe hoger de score, hoe beter de spoof (moeten) worden.
Slechts voor de statistieken sake, moet u een account wilt gebruiken met SuperMegaSpoof. Nee, u hoeft niet invoeren van persoonlijke gegevens. Alles wat je moet invoeren is een Nickname en een wachtwoord. Dat is alles. Echt.
Bij het toevoegen van spoofs, uw gebruikersnaam zal worden toegevoegd aan de spoof. Het meer bevindt u toevoegt, hoe hoger op de ranglijst u verkrijgen in de Top 100 vervalsers. Als je niet in deze lijst, die u nog niet hebt toegevoegd voldoende bevindt. Ook uw gebruikersnaam zal worden opgeslagen als de stemming voor een parodie. Ook deze applicatie bevat geen spyware, ad-ware of andere onzin-ware. En het beste van alles, het is gratis!
Info vernieuwd op:
We are in CryptoPicture!