SuperMegaSpoof

SuperMegaSpoof

Ingyenes
A SuperMegaSpoof a meglátogatni kívánt weboldalakra irányító hivatkozások kijátszására használatos
Értékelés
4.7  (6 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
2.0
100%-os tisztaságú szoftver. Ellenőrizze a jelentést.
A program 1 díjat kapott
  • Is it compatible with Windows 7?
    There is no information regarding this matter. The program was tested on Windows 7 on 64-bit and no compatibility issue was encounter during installing or running it. However, it seems that the registration server is down because the creating new account feature isn't working.

Ismertető

A SuperMegaSpoof a meglátogatni kívánt weboldalakra irányító hivatkozások kijátszására használatos. Minden alkalommal, amikor Ön az interneten böngészik és egy linkre kattint, böngészője betölti a kívánt oldalt, amire kattintott. Azonban sok weboldal ellenőrzi a hivatkozó webhelyet mielőtt megengedné az oldal megnyitását. A hivatkozó oldal az a hely, ahonnan érkezik és amelyet böngészője hivatkozásként továbbít a megnézni kívánt oldal felé. Ön ezt a hivatkozást játssza ki (tulajdonképpen hamis hivatkozó oldalt továbbít), így anélkül férhet hozzá az említett oldalakhoz, hogy ténylegesen a forrás (a kijátszott) URL címen tartózkodott volna.

A SuperMegaSpoof központi listát tart fenn a megtrükközhető oldalakról. Bármely felhasználó hozzáadhat egy cselt és egyszerűen, néhány dolog bevitelélével megoszthatja azt más felhasználókkal. Lásd a Trükk hozzáadása részt? további információkért. Ezután más felhasználók szavazhatnak az említett trükkre. A bejegyzés minden szavazattal (átlag) pontszámot kap. Minnél magasabb a pontszám, annál jobb (lehet) a csel.

Statisztikai okokból szüksége van egy felhasználói fiókra, amivel használhatja a SuperMegaSpoof alkalmazást. Nincs szükség semmilyen személyes adat megadására. Mindössze egy becenevet és egy jelszavat kell megadnia. Ez minden. Tényleg.

A trükkök hozzáadásakor becenevét hozzárendelik a cselhez. Minél több cselt csinál, annál magasabbra juthat a ranglistán a Legjobb 100 tréfamester között. Amennyiben Ön nincs a listán, még nem adott hozzá elég trükköt. Ezenfelül becenevét eltárolják, mikor szavaz egy cselre. Továbbá, ez az alkalmazás nem tartalmaz kémprogramokat, reklámprogramokat és más szemétprogramokat. És a legjobb az egészben, hogy ingyenes!
Információ frissítve:
We are in CryptoPicture!