SuperMegaSpoof

SuperMegaSpoof

Ilmainen
SuperMegaSpoof käytetään, kun haluat huijata viittaavan nettisivun sivustolle, jolla haluat vieraill
Käyttäjän arviointi
4.7  (6 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
2.0
100% puhdas ohjelmisto. Tarkista raportin.
Tämä ohjelma sai 1 palkintoa
  • Is it compatible with Windows 7?
    There is no information regarding this matter. The program was tested on Windows 7 on 64-bit and no compatibility issue was encounter during installing or running it. However, it seems that the registration server is down because the creating new account feature isn't working.

Arvostelu

SuperMegaSpoof käytetään, kun haluat huijata viittaavan nettisivun sivustolle, jolla haluat vierailla. Kun selailet nettiä ja klikkaat linkkiä, selaimesi lataa sen sivuston jota klikkaat. Monet sivustot kuitenkin tarkistavat edeltävän verkkosivuston tiedot ennenkuin antavat sinun tarkastella heidän sivustoaan. Edeltävä sivusto on se sivu jolta tulit ja jonka tiedot selaimesi lähettää mentävälle sivulle suosittelijana. Voit huijata tätä suositeltavaa (lähettämällä väärän suosittelijan), jotta pääset näille sivustoille vierailematta alkuperäisellä, huijatulla, sivustolla.

SuperMegaSpoof ylläpitää luetteloa sivustoista, jotka ovat "huijattavissa". Kuka tahansa käyttäjä voi lisätä tunnistetietoja ja jakaa tämän muiden käyttäjien kanssa, yksinkertaisesti lisäämällä muutamia asioita. Katso "Kuinka lisään tietoja?"? saadaksesi lisätietoja tästä. Tämän jälkeen muut käyttäjät voivat äänestää tätä huijausta. Äänestämällä huijausta, se saa keskiarvopisteet. Mitä korkeammat pisteet, sitä parempi huijauksen pitäisi olla.

Vain tilastoinnin vuoksi, sinun tulee luoda käyttäjätili ohjelmaan SuperMegaSpoof. Ei, sinun ei tarvitse antaa mitään henkilökohtaisia tietoja. Kaikki mitä tarvitset on käyttäjänimi ja salasana. Siinä kaikki. Oikeasti.

Kun lisäät huijauksia, käyttäjänimesi liitetään siihen. Mitä enemmän lisäät, sitä korkeammalle sijoitut Top 100-listalla. Jos et ole tällä listalla, et ole lisännyt tarpeeksi huijauksia. Käyttäjänimesi tallennetaan myös, kun äänestät. Tämä sovellus ei sisällä vakoiluohjelmia, mainoksia tai muuta sontaa. Ja mikä parasta, se on täysin ilmainen!
Tiedot päivitetty:
We are in CryptoPicture!