SuperMegaSpoof

SuperMegaSpoof

Gratis
SuperMegaSpoof används för att finna hänvisning till en webbplats som du vill besöka
Användarbetyg
4.7  (6 röster)
Ditt betyg
Betyg
2.0
100% ren programvara. Kontrollera rapporten.
Detta program fått 1 utmärkelse
  • Is it compatible with Windows 7?
    There is no information regarding this matter. The program was tested on Windows 7 on 64-bit and no compatibility issue was encounter during installing or running it. However, it seems that the registration server is down because the creating new account feature isn't working.

Omdöme

SuperMegaSpoof används för att finna hänvisning till en webbplats som du vill besöka. När du surfar på webben, och klickar på en länk i webbläsaren laddar den önskade sidan som du klickade på. Många webbplatser, kollar värvaren av en webbsida innan du tillåts att öppna sidan. Värvaren är en sida där du kom ifrån och som din webbläsare skickar till den önskade sidan som vidarebefordran. Du kan hitta denna hänvisningsadress (faktiskt skickar du en falsk vidarebefordran) så att du kan få tillgång till dessa sidor utan att egentligen ha varit på ursprungs (den falska) URL.

SuperMegaSpoof upprätthåller en central lista över sidor som är "spoofable". Alla användare kan lägga till en spoof och dela detta med andra användare, helt enkelt genom att skriva ett par saker. Se Hur lägger jag till en spoof? för mer info om detta. Nästa, andra användare kan rösta för denna spoof. Genom att rösta för en spoof, en spoof-post kommer att erhålla en (genomsnitts) poäng. Ju högre poäng, desto bättre(bör) spoofen vara.

Bara för statistikens skull, behöver du ett konto för att använda med SuperMegaSpoof. Nej, du behöver inte ange några personliga uppgifter. Allt du behöver ange är ett Alias och ett lösenord. Det är allt. Egentligen.

När du lägger till spoofs, kommer ditt användarnamn att läggas till spoof. Ju mer spoofs du lägger till, desto högre ranking får du då på Topp 100 spoofers. Om du inte är med på denna lista, har du inte lagt tillräckligt mycket spoofs. Även ditt användarnamn kommer att sparas när du röstar för en spoof. Även denna applikation innehåller inga spionprogram, ad-ware eller andra skit-ware. Och det bästa av allt, det är gratis!
Info uppdaterad:
We are in CryptoPicture!