SuperMegaSpoof

SuperMegaSpoof

Gratuit
SuperMegaSpoof este utlizat pentru a masca câmpul referrer atunci când vizitați un site
Evaluare utilizator
4.7  (6 voturi)
Votul dvs.
Scor
2.0
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 1 premiu
  • Is it compatible with Windows 7?
    There is no information regarding this matter. The program was tested on Windows 7 on 64-bit and no compatibility issue was encounter during installing or running it. However, it seems that the registration server is down because the creating new account feature isn't working.

Recenzie

SuperMegaSpoof este utlizat pentru a masca câmpul referrer atunci când vizitați un site. De fiecare dată când navigați pe Internet și faceți clic pe un link, browser-ul dvs. încarcă pagina pe care ați facut clic. Multe site-uri web verifică Referrer-ul unei pagini înainte de a permite deschiderea website-ului. Referrer-ul este reprezentat de pagina de unde ați venit pe care browser-ul dumneavoastră o trimite către site-ul vizitat. Puteți masca acest referrer (în concluzie, trimiteți un referrer fals) ca să puteți accesa paginile fără să fi încărcat URL original (cel mascat).

SuperMegaSpoof menține o listă centrală cu paginile care sunt "mascate". Orice utilizator poate masca și distribui pagini web altor utilizatori prin introducerea unor anumite date. Vedeți How do I add a spoof? pentru mai multe informații. În continuare, alți utilizatori pot vota pentru această mascare. Votând o mascare, obțineți un scor (mediu). Cu cât e scorul mai mare, cu atât mai bună ar trebui să fie mascarea.

De dragul statisticilor, aveți nevoie de un cont pentru a-l folosi cu SuperMegaSpoof. Nu, nu este nevoie să introduceți date personale. Tot ce trebuie să introduceți este o poreclă și o parolă. Și gata. Serios.

Când adăugați mascări, numele de utilizator va fi adăugat mascării. Cu cât adăugați mai multe mascări, cu atât mai mare va fi rangul obținut în Top 100. Daca nu sunteți pe listă, nu ați adăugat destule mascări. De asemenea, numele dvs. de utilizator va fi stocat când votați pentru o mascare. Mai mult, această aplicație nu conține spyware, ad-ware sau alte amenințări. Și cel mai important, este gratuit!
Informații actualizate în data de:
We are in CryptoPicture!